Kontor 1236 KVM | Kilsgatan 4, Göteborg

TA KONTAKT

Modern kontorslokal i expansiva Gullbergsvass. Lokalen är på cirka 1236 kvm med blandad planlösning, konferensrum, tysta rum samt fint pentry. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa ert behov.

Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Som hyresgäst i huset har du även möjlighet att på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga. Utöver det finns det gemensamma omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum.

Kvarteret Tennet ligger i området Gullbergsvass precis vid älven och med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen. Här händer det mycket just nu. I takt med att fler fastigheter uppförs och utvecklas skapas också nya mötesplatser och lunchmöjligheter. I området Gullbergsvass satsas det mycket och ett antal aktörer är delaktiga för att knyta ihop flera stadsdelar.

Tillträde enligt överenskommelse.

"Modern kontorslokal i expansiva Gullbergsvass."

FAKTA

Gatuadress: Kilsgatan 4
Stad: Göteborg
Område:
Typ av objekt: Kontor
Storlek: 1236 m²

Rebecka Polhem

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-99 47 01

Göteborg Kilsgatan 4

4 + 7 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.