Kontor 226 KVM | Stora Varvsgatan 2, Malmö

TA KONTAKT

På ett fantastiskt läge precis vid klaffbron hittar du detta unika kontor med en oslagbar utsikt över havet. Lokalen har en modern, industriell känsla med betonggolv och synliga installationer, och ligger i den spännande Varvsstaden. Snart kommer en ny bro som knyter samman Malmö City med Dockan och Västra Hamnen, vilket gör läget ännu mer attraktivt.

Kontoret har två mötesrum, två samtalsrum, öppna arbetsytor samt en trivsam lounge/pentry. Tack vare hörnläget och den generösa takhöjden flödar lokalen av naturligt ljus.

Perfekt för en paus på trädäcket eller kanske ett morgondopp! Området erbjuder också ett stort utbud av lunchrestauranger.

"Kontor med havsutsikt"

FAKTA

Street address: Stora Varvsgatan 2
City: Malmö
Area: Dockan
Property: Kontor
Size: 226 m²

SERVICE

I fastigheten finns lunchrestaurang samt tillgång till mötesrum. I övrigt är utbudet stort av bra lunchrestauranger i Dockan. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt finns inom Dockan-området.

KOMMUNIKATIONER

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. 10 minuters promenad till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

JN

Sofie Hartman Alm

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Dockan Stora Varvsgatan 2

3 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.